Werkzaamheden - Lichtenberg hoveniersbedrijf

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkzaamheden

Meer over ons
Aanleg/bestrating/sierbestrating
Wij werken nauw samen om uw droomtuin met alle nauwkeurigheid aan te leggen. Na de realisatie wordt duidelijk waarom de voorbereidingsfase zo belangrijk is, het resultaat van een goed contact met U is uw eigen plek waar U optimaal van geniet. En dat is nou precies wat wij ook willen bereiken.

Onderhoud particulieren/bedrijven
Planten in de tuin hebben onderhoud nodig. Wilt U onderhoud in uw tuin uitbesteden, neem gerust contact op om een afspraak te maken. Voor optimale tuinplezier is regelmatige onderhoud in uw tuin noodzakelijk.
Wij doen zowel onderhoud bij particulieren als bedrijven. Tevens werken wij ook met contracten, zie het kopje 'Contracten'.

Bestrating & herbestrating
Wij kunnen voor U volledige nieuwe bestrating leggen, maar ook herbestrating valt tot de mogelijkheden. Levering van stenen kunnen wij ook voor U verzorgen, maar wilt U dit zelf regelen is dat ook zeker geen probleem.

Levering planten/bomen/struiken
Bent U op zoek naar bepaalde planten, bomen of struiken? Wij kunnen vrijwel alles naar wens leveren. Per soort kan de levertijd verschillen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het doorgeven van een bestelling.

Levering hout
In de winter periode kunnen wij ongeklooft hout leveren. Tevens is bezorging tegen meerprijs mogelijk.

Maaien
Maaiklussen groot of klein, wij doen het allemaal. U kunt er voor kiezen eenmalig te laten maaien, bijvoorbeeld als U op vakantie bent. Tevens is het maaien ook wekelijks mogelijk, wij adviseren U dan om een contract met ons aan te gaan, zie het kopje 'Contracten'.

Bos uitdunnen/bomen zagen
Bomen snoeien (bos uitdunnen) of bomen volledig weg halen doen wij ook. In verband met de Flora Fauna wet kan dit maar een bepaald deel van het jaar gedaan worden. Heeft U een boom die gesnoeid moet worden of volledig weg moet? Neem contact met ons op en wij komen graag bij U langs voor het bezichtigen hiervan en aan de hand hiervan een offerte uit te brengen.

Dakgoten schoonmaken
Heeft U blad in uw dakgoten en besteedt U dit liever uit? Wij maken de dakgoten graag voor U schoon.

Contracten
Heeft U het te druk voor uw tuin of bedrijfslocatie of geen groene vingers? Dan is een contract ideaal voor U. U bepaalt zelf wat U allemaal gedaan wilt hebben en hoe vaak wij komen, denk hierbij aan maaien, bosmaaien, snoeien o.i.d. Wij maken hierop een vrijblijvend contract. Wij werken over het algemeen met een jaarcontract, de werkzaamheden worden over het algemeen verricht van maart t/m oktober, afhankelijk van het weer dat het eerder begint of later eindigt uiteraard zonder meerkosten.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu